zaterdag 18 augustus 2012

Make-up stuff | The secrets of beauty

We hebben het allemaal wel eens...zo'n dag dat alles tegen zit. Je haar wil maar niet goed zitten, je lippen zitten vol korstjes en je hebt net een giga puist ondekt. Gelukkig zijn er wel veel dingetjes die je helpen om er van af te komen, maar niet iedereen heeft tijd ( en geld) om allemaal speciale shampoo of maskertjes te kopen. Daarom heb ik voor jullie hier een paar tips op een rijtje gezet. Want je weet het waarscheinlijk nog niet, maar je hebt al heel veel productjes in huis!

1. Misschien ben je de vorige nacht iets te laat naar bed gegaan, want er zitten giga wallen onder je ogen. Gelukkig is daar wel veel tegen te doen. Gebruik natte theezakjes en leg die op je wallen. Groene thee is het beste. Ook kan je (het liefst zo koud mogelijke) komkommer stukjes op je wallen leggen. En als je echt niks in huis hebt, druk met je ring vinger zachtjes over je wallen. Zo gaat het vocht eruit.

2. Heb je last van acne? Maak zelf maskertjes met je eigen huismiddeltjes! Gebruik bijvoorbeeld 6/7 aspirines en doe die in een mok. Mix het met een klein beetje water zodat ze oplossen en tada! Je kan er ook nog een klein beetje honing aan toevoegen, dan is het wat zachter. Na een paar uur heb je weer een mooie huid. Ook kan je het eiwit van een ei als masker gebruiken. Laat het tien minuutjes zitten en je huid is weer heel zacht! Heb je nu ook niet meer zo veel in huis? Een klein beetje tandpasta op het puistje helpt ook. Maar dit moet je niet te vaak gebruiken, je huid droogt er namelijk wel snel van uit.

3. Wil je witte nagels? Doe je nagels in een badje van water en citroensap. Als je zachte nagels wilt moet je een badje met water,nagelolie en een beetje zeep mixen. 

Dit waren de geheime tips ( die nu niet meer zo geheim zijn) voor vandaag! Let er wel op dat je de zelfgemaakte-maskertjes niet te vaak gebruikt, ze zijn namelijk wel sterk. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Als je zelf nog tips hebt kan je het natuurlijk altijd zeggen.
Xoxo
Tumblr_ll47vwu5fh1qhc20lo1_500_large

3 opmerkingen:

Ioannina zei

Dat maskertje met die paracetamols ga ik meteen proberen! :)

Bo zei

Jaa, dat is ook echt een aanrader. Werkt super goed!

Serena Blok zei

Handige tips!!