woensdag 22 augustus 2012

Random stuff | Limited edition

Hallo allemaal,

ik heb nogal slecht nieuws. Mijn computer is nogal oud en nu is hij dus dood. Hij is naar de maker gestuurd maar ze zeggen dat het wel heel lang gaat duren voordat hij het weer doet. En nu moet ik een nóg oudere computer gebruiken. Niet leuk. Daarom post ik ook even wat minder. Sorry!

Maar nu even over iets anders. Ik denk dat de meeste van jullie al een tijdje/net naar school moeten. De schoolspullen zijn dus al lang gekocht en iedereen wil natuurlijk wel leuke spulletjes hebben. Daar hoor ik dus ook bij. Maar toen ik de lijst binnen kreeg met school-spullen die ik nodig had, bleek dat ik een paar schriftjes te kort kwam. Ik had geen tijd meer om naar de winkel te gaan dus moest ik het maar doen met een paar zwarte -saaie- schriftjes van mijn broer. Maar gelukkig was ik in een creatieve bui en ik heb ze helemaal opgepimpt. Hier laat ik er ééntje zien:


Natuurlijk is het niet echt een schriftje dat je snel in de winkel zal tegen komen. Maar ik vind dat dat het juist wel leuk maakt. Én het is een limited edition!